Eventpage banner all we knit is love days 21.png

Love
is all we knit
shopping days

Wij zijn Karen en Louise, moeder en dochter, en trotse bezielers van Atelier Basile, een exclusief knitwear brand, handgemaakt uit de fijnste wol ter wereld en met bergen liefde: met onze cosy mohair cardigans wordt de winter jouw favoriete seizoen.

We staan te popelen om jou als eerste onze nieuwe wintercollectie aan je voor te stellen en nodigen je graag uit op onze exclusieve ‘Love is all we knit Shopping days’ op zaterdag 11 & zondag 12 september tussen 14 en 19u.

Speciaal voor jou zwaaien we de deuren van ons brei-atelier in Knokke open.

Hét moment om in alle rust, vergezeld van een glaasje bubbels en een hapje, de wintercollectie 21/22 handgemaakte mohair knitwear te ontdekken alsook een reeks samples uit de vorige collecties, die we aan een zacht prijsje van de hand doen.

Onze collectie bestaat uit meer dan 30 modellen in evenveel verschillende kleuren, die met elke steek, twist en turn een eigen verhaal vertellen.

 

Bij Atelier Basile geloven we in slow fashion. In tijdloze stukken met respect voor mens én planeet, die je jarenlang met plezier draagt. Kom voelen, passen en ontdek welke cardigan jouw ♥ verovert.

Deel deze uitnodiging gerust met je vriendinnen en maak er samen een fijn dagje uitwaaien aan zee van!

We organiseren onze Shopping Days 100% coronaproof, zodat we er voor iedereen een fijne shopervaring van kunnen maken.

Mogen we je daarom vragen ons even te laten weten of je graag langskomt? 

Dat kan heel makkelijk. Bevestig je komst hier onderaan de pagina.

 

Wij kijken er naar uit jou te mogen verwelkomen!

Karen & Louise

No upcoming events at the moment